Общо показвания

вторник, 16 юни 2015 г.

Джули Джеймс-"Закони на привличането" / Julie James-"Practice Makes Perfect"

Идателство : Санома Блясък България
Страници : 216

"Или чакай-май бях студен,надут,претенциозен сноб,който пие скоч с лед,язди понита и държи жена ми да приеме неговата фамилия,тоест гаден сексист?Все ги обърквам.
Бяха стигнали вратата на Пейтън.
-Не знам...-каза тя-подсети ме,това преди ли беше,или след като ти ме нарече твърдоглава,нетърпима,отмъстителна феминистка,която кара електрическа кола хибрид и смята,че домакиня е мръсна дума?"

Много мила и забавна книжка,която изчетох на един дъх с усмивка на лицето.Джули Джеймс определено ме плени с хумора и лекия стил,с който вървеше "Закони на привличането".Джей Ди Джеймисън и Пейтън Кендъл са толкова сладко симпатични!Съревнованието между тях и номерата,които си погаждаха бяха много готини.Като анимационно филмче ,в което тези двамата щяха да се избият,което пък доведе до това,че всъщност се обичат.Непретенциозна,лятна и прекрасна история,перфектна за дългите и мързеливи летни дни на плажа.Всичко,което може да ме разсмее с глас влиза в графата много добро.


Запознайте се с Джей Ди Джеймисън и Пейтън Кендъл. Неговото семейството е много богато, а нейната майка е част от активистка организация.

Той е републиканец - тя е демократ. Той кара „Бентли” - тя използва градския транспорт. Той живее в луксозен апартамент - тя има малък дом. Но и двамата са всеотдайни адвокати, които нямат изгубено дело в кариерата си.

Вече осем години Джей Ди и Пейтън работят в една и съща адвокатска кантора и водят подлудяващо пасивно-агресивно съревнование за надмощие и партньорство във фирмата. Докато голямо и важно за кантората дело не обединява усилията им и не ги принуждава да оценят професионалните си качества. За съжаление, примирието е само временно. Когато фирмата обявява едно свободно място за партньор, войната помежду им избухва по-яростна и забавна от всякога…   


„Законите на привличането следват свои собствени правила. А последиците ще ви накарат да се превивате от смях.” -  Fresh Fiction

„Дръзко, съблазнително и духовито - напълно в стил Джули Джеймс. Няма да искате книгата да свършва!” – Chicago Sun-Times

„На война и в любовта всичко е позволено! А когато двама влюбени воюват забавлението е напълно гарантирано. Очарователна книга!” – Sacramento Book Review

„Неповторима комбинация от остроумие, чар, дързост и писателски талант. Препоръчвам на всички почитатели на добрия хумор и несладникавите любовни истории.” – The Thrifty Reader  

За авторката :

Джули Джеймс е родена на 5 ноември 1974 г. в Чикаго, Илинойс, САЩ.

Завършва право в Юридическия колеж на Университета на Илинойс. Работи като служител към Щатския апелативен съд в Джаксънвил, Флорида. След това практикува като адвокат към една от големите адвокатски кантори в продължение на няколко години.

Докато работи като адвокат пише няколко сценария. Два от сценариите ѝ са приети от продуцентите в Холивуд и тя напуска работата си и се посвещава на писателската си кариера.

Тя преработва първия си сценарий в романа „Най-сексапилният мъж“, който е публикуван през 2008 г. и става национален бестселър.

През 2010 г. е издаден първият ѝ роман „Любовни престрелки“ от поредицата „Адвокат на ФБР“. Главни герои са упоритата и секси помощник-прокурорка Камерън Линде и завладяващият специален агент на ФБР Джак Палас, които разследват заплетени убийстава, разкъсани между професионалната вражда и личностното си привличане.

Произведенията на писателката често са в списъците на бестселърите и са в списъците за най–добрите книги за 2011-2012 г. Преведени са на 16 езика по света.


Джули Джеймс живее със съпруга си и двете си деца в Чикаго.

Няма коментари :

Публикуване на коментар