Общо показвания

понеделник, 20 април 2015 г.

Лайза Клейпас-"Момичето с кафявите очи" / Lisa Kleypas -"Brown-Eyed Girl "

Издателство :Ергон
Страници : 320

Много добра книжка ! От "онези" любовни романтични истории,на които казвам "моите" и това е достатъчно.Това е четвъртата книга от поредицата "Травис"и по нищо не отстъпва на предишните три.
За всички нежни сърца,които вярвате в любовта (не,това никога няма да се изтърка) и които не се съмнявате в предопределеността на съдбата и единствената половинка,тази книга е за вас.Искам само да знам защо хубавите неща свършват толкова бързо?Излапах книгата като топъл хляб и даже не я усетих.Докато я започна и тя свърши!А сега искам още от Лайза Клейпас.Никога няма да ми омръзне да се потапям в подобен тип четиво.
И въпреки,че схемата е ясна,удоволствието е на 100% и до последната страница няма да се почувствате отегчени.
Хареса ми и че оригиналната корица не е сменена.
Бестселър на "Ню Йорк Тамс".

Като опитен организатор на сватби, Ейвъри Крослин смята, че е подготвена за всякакви извънредни ситуации, свързани с щастливото събитие. Обаче... в разгара на предсватбената суета почти едновременната поява на един скорпион и на един мъж с опасно нехаен чар определено са изненада за нея. Това, че едната заплаха бързо и ловко отстранява другата, съвсем не прави нещата по-лесни за Ейвъри. Неочаквано за себе си тя е очарована от добре изглеждащия непознат, а моменталното магнитно привличане помежду им е факт, който не иска да признае – точно в този момент от живота ѝ подобни усложнения са последното, което ѝ трябва...

Принудена да напусне работата си в Ню Йорк и зарязана от гаджето си в деня на сватбата, Ейвъри толкова се страхува да не бъде наранена отново, че предпочита сама да сложи край на всяка възможна връзка, преди изобщо да е започнала. Независима, решителна и устремена да развие новата си фирма, тя решава, че няма време да се занимава с този мъж. Нито с който и да било друг, защото кой ли пък би могъл да се сравнява с него... И без това той е от милиардерския клан и сигурно е просто ловец на жени. Толкова по-изумена е да чуе, как Джо Травис ѝ се сопва: "Слушай, кафявооко момиче, ето какво ще стане. Ще ми вдигаш телефона, когато ти звъня! Ще ми позволиш да излизам с теб и ще си говорим. Толкова много неща не знаем един за друг... А после всичко зависи от теб."


Няма коментари :

Публикуване на коментар