Общо показвания

събота, 17 януари 2015 г.

Кендар Блейк-"Анна в рокля от кръв " / Kendare Blake -"Anna Dressed in Blood"

Издателство : Сиела (Поздравления за корицата!Уникално готина ! )
Страници : 288

За всички любители,харесващи сериалите и по точно "Supernatural",тази книга е за вас ! Много лека,тийн и увлекателна.За първи път я видях публикувана във facebook страницата на издателството нощта преди Хелоуин и страшно много поисках да я прочета.Поради стекли се обстоятелства обаче я получих месец по-късно,но това изобщо не развали удоволствието.
Честно,не спирах да си представям един умален вариант на Dean (в което разбира се няма нищо лошо) :


" Тийн-книгите трябва да забавляват. “Анна в рокля от кръв” на Кендар Блейк прави това адски успешно и за момента е една от най-добрите книги в жанра, които съм чел – не само тая година (в която фаворит са ми тя и “Синът на града” на Том Полък), но изобщо."
Книголандия

* * * 

Задната корица на книгата :

ОЩЕ ЕДНА КЛАСИЧЕСКА ИСТОРИЯ: МОМЧЕ СРЕЩА МОМИЧЕ, МОМИЧЕТО УБИВА ХОРА…

Кас Лоууд е наследил необичайно призвание: Той убива мъртъвци.

Баща му е правил същото преди него, докато един от призраците, по чиито дири е тръгнал, не го разкъсва на парчета. Сега Кас трябва да скита из страната, придружен от майка си – вещица на дребно, и котарака си, който може да надушва призраци, в търсене на легенди и местни предания, по следите на тайнствения свят на мъртвите. Когато пристига в поредния град по дирите на призрак, когото местните наричат Анна в рокля от кръв, Кас не очаква нищо повече от обикновеното: приближи се, прицели се, убий. Това, което открива обаче, е момиче – призрак като никой друг преди. От смъртта си насам Анна е убивала всеки човек, осмелил се да прекрачи прага на изоставения є дом. И по незнайно каква причина пощадява живота на Кас.


Няма коментари :

Публикуване на коментар