Общо показвания

сряда, 28 януари 2015 г.

Рик Янси -"Безкрайното море"(Книга 2) / Rick Yancey-"The Infinite Sea" (Book 2)

Издателство : Егмонт България
Страници : 272
Рик Янси -"Петата вълна"-Книга 1

Хо хо хо ето го и моето момиче!Завръща се с гръм и трясък и наритва задниците на гадните извънземни!Това е Каси-смела,готина и напълно луда глава.Независимо какво се случва,тя е винаги на 6.Извънземни?На нашата планета?Ей сега ще им покажем с кого си имат работа.Е,не е лесно да гледаш смъртта хладнокръвно в очите,но пък Каси не е всеки...само където пришълците не го знаят.
Харесах втората книга точно колкото и първата.За мен те не бяга две разделени книжни тела,а една история,която просто се наложи да чета с изчакване.Героите бяха дръзки,смешни,интересни и оригинални.Историята доста добре изпипана.Мъката е само,че ще има още чакане до следващата част.Рик Янси,мисля,че си много добре подготвен за едно нашествие от космически гости!Човек никога не знае... :)


Как прочистваш Земята от седем милиарда души? 
Като унищожиш тяхната човечност.

Каси Съливан и нейните приятели успяха да преживеят първите четири вълни, изпратени от Другите. Човешката раса вече е почти унищожена, а Петата вълна идва. И сега пред Каси, Бен и Рингър стоят две възможности: да се свият на тихо и топло, за да преживеят зимата и да се надяват, че Ивън Уолкър ще се завърне, или да се отправят в търсене на други оцелели, преди нашествениците да

атакуват отново. А атаката е неизбежна.

Никой не е виждал дълбините, до които Другите са се докоснали, но и Другите никога не са си и представяли висините, до които човечеството може да достигне във финалната битка между живота и смъртта, надеждата и отчаянието, любовта и омразата.


Няма коментари :

Публикуване на коментар