Общо показвания

неделя, 1 юни 2014 г.

Сюзън Елизабет Филипс-"Рай в Тексас" / Susan Elizabeth Phillips-"Heaven, Texas"

Издателство : Ибис
Страници : 348

Книгите на Сюзън Елизабет Филипс ми доставят невероятно удоволствие и "Рай в Тексас" не направи изключение.През цялото време четях с усмивка и не спирах да се забавлявам на комичните ситуации.Романите й са леки и романтични,но това което окончателно ме спечели,беше хуморът.Винаги е добре дошло да се посмееш с някоя книга.Това е 100%ва терапия.Въпреки,че това е втората книга от поредицата за Chicago Stars,между книгите има лека връзка,която по-никакъв начин не е фатална,ако и вие като мен малко разбъркате реда докато ги четете.Всяка история е сама за себе си.
Първо нека разкажа за  Грейси Сноу,която още в началото спечели симпатиите ми.Тя е така наречената "стара мома" и ако това не е достатъчно,ще допълня че е 30 годишна девственица.Далеч от клишето "изваяна по калъп",тя е толкова естествена в своите грозновати дрехи и непокорна коса,че описанието "сексуално опасна" няма как да се вмести в едно изречение с нейното име.Израснала в старчески дом,който е бил притежание на родителите й,ежедневието на Грейс е далеч от бляскаво и изпълнено с приключения.Но младата жена е решила да преоткрие авантюристичния си дух и да сложи край на досегашния си скучен живот.Първата задача в новата й работата като асистент в холивудско студио е да накара легендарния бивш футболист на „Чикаго Старс“ Боби Том Дентън да пристигне навреме в родния си град за началото на снимките на филм, в който той изпълнява главната роля.
Той е дързък,секси и с огромно его.Нооо пък и невероятно сладък,чаровен,обаятелен и с огромно златно сърце.Малко ми приличаше на добродушен мечок,но само малко,понеже умееше да бъде и вбесяващо арогантен.И двамата са твърдо решени да започнат нов живот,а пътят който трябва да извървят към съзряването и приемането е дълъг и изпълнен с много емоция,смях и ... страст :)
Ще успее ли нежната и невинна Грейси да спечели сърцето на вечният ерген ?


"Любовните истории на Сюзън Елизабет Филипс на мига завладяват сърцето на читателя и остават незабравими завинаги".
Оукланд Прес

"Никой не може да разказва истории както Сюзън Елизабет Филипс. Нейното уникално умение да съчетава колоритни герои с неповторим хумор ги прави единствени по рода си".
Романтик Таймс


2 коментара :

  1. Коя всъщност е корицата ?

    ОтговорИзтриване
  2. Аз лично прочетох книгата с първата корица,но наскоро издателство Ибис започнаха проект по преиздаване на романите на С.Е.Филипс с нови корици,затова втората също е често срещана.

    ОтговорИзтриване