Total Pageviews

Рейчъл Гибсън-"Влюбен до безумие" / Rachel Gibson-"Truly Madly Yours"Издателство : Тиара Букс
Страници : 392


Харесвам този тип книги-изпълнени с хумор,романтика,еротика и интересни обрати.

Дилейни е истинска бунтарка!Като доведена дъщеря на кмета се налага винаги да спазва добрия тон,да внимава какво облича и как се държи,докато на осемнадесет години тинейджърският й нрав не се разбунтува и тя решава,че й се полага малко свобода.Решавайки да направи някоя лудория,типична за момичетата на нейната възраст,тя слага късата рокля и тръгва в търсене на белята си и разбира се я намира в лицето на Ник Алегреза.Не само името му е мъжкарско-той целият е едно ходещо чаровно бедствие-красив,опасен и не спазващ никакви правила.100% бонбон!От както се помни Ник е обикалял около доведената си сестра като котарак и ето,че най-накрая шансовете са на негова страна.Невинната Дилейни захвърля всякакви задръжки и се впуска без да му мисли в прегръдките на момчето,което познава само като непризнатия син на семейството,но нощта не се развива точно по план.
След тази нощ Дилейни заминава в колеж и за десет години изгражда живот,който на нея й харесва,без контрол от семейството й.
Но след заминаването й нейният втори баща умира. Тя се връща у дома с плановете да присъства на погребението,да утеши майка си и след това да се върне към странстващия си безгрижен живот далеч от малкото градче,изтъкано от клюки. Но дори след смъртта си,баща й намира начин да я контролира.Завещанието му е повече от изненадващо и изкушаващо.За да получи три милиона долара,тя трябва да не напуска една година градчето,а Ник ще получи така желаният парцел земя,ако стои далеч от нея.Ами сега?


Хареса ми,че корицата е на ниво.Наистина Ник има мотор,а Дилейни е червенокоса.Рядко ми се случва да си представя героите според снимката,но тук уцелиха десетката.

No comments