Общо показвания

вторник, 8 април 2014 г.

Кристин Хана-"Всичко,което правим за любовта" / Kristin Hannah-"The Things We Do for Love"

Издателство : Kalpazanov 
Страници : 391


Това не е книга,изпълнена с много действие.Няма големи изненади или сложен сюжет,но на мен ми хареса.Обичам да чета за силни жени и техните лични битки.
Тук ми се иска само да подчертая,че корицата беше под всякаква критика (или поне моята).Но Кристин Хана ми беше вече позната от   "Магическият час"  - роман,писан със сърце.
Не винаги чудесата,за които се молим,идват в очакваната форма,но това не ги прави по-малко истински или желани.

Приятно ми беше в компанията на семейство де Сариа и тяхната любов към храната . Анджела е най-малката от трите дъщери на семейство.След смъртта на баща им,майката и двете сестри поемат изцяло бизнесът на семейният ресторант.Анджи винаги е била по-различното дете.Подтиквана от баща си да иска нещо повече от живота,тя напуска родното си градче Уест Енд и завършва колеж,омъжва се за Конлън и заживяват в големият град.Въпреки,че има всичко за което е мечтала,щастието пропуска нейният дом.След няколко неуспешни опита да имат дете,семейството й се разпада.Объркана,разочарована и наранена,Анджи решава да започне живота си наново,връщайки се в родният дом.Там тя се сблъсква с проблеми,които разстоянието й е спестило.Семейният ресторант е пред фалит,и тя ще вложи всичката си енергия и любов да го вдигне отново на крака.Ще успее ли вкусната храна,семейството  и уединението в морската вила да излекуват разбитото й сърце ?
Едно запознантство ще озари като слънчев лъч настоящето на Анджи  и ще събуди майчинският й инстинкт-Лорън.


 Момичето живее в западнал апартамент в лоша част на града с една майка, която се грижи повече за следващото си питие , отколкото за дъщеря си . На седемнадесет , Лорън знае, че без силен стремеж няма как да се измъкне от този начин на живот.Срещайки се,между двете се образуват една бърза връзка.Когато Лорън е изоставена от майка си , Анджи не се колебае да предложи на момичето място за престой. Но нищо не може да са подготвили Анджи за широкообхватните последици от този акт на доброта.В драматичен обрат на събитията , тя и Лорън ще бъдат тествани по начин, който майки и дъщери рядко са .
Няма коментари :

Публикуване на коментар