Общо показвания

петък, 21 март 2014 г.

Никълъс Спаркс-"„Светлинка в нощта" / Nicholas Sparks -"True Believer"

Издателство : Ера
Страници : 336

Продължавам да се убеждавам,че понякога книгите сами ни откриват,давайки ни това,от което имаме нужда.След  "Незабравима разходка" , "Един ден, един живот" , "Моят път към теб" , "Писмо в бутилка" , "Нощи в Роданте" , бях решила,че съм прочела достатъчно от Никълъс Спаркс.Но последната му книга,преведена на български език отново ме изкуши и ми даде повече от очакваното.
Хроникьорът на човешката душа и този път остана верен на стила си,показвайки ни любовта по един нежен и романтичен начин. Но само тези читатели,които са запознати с неговите романи биха могли да усетят разликата в "Светлинка в нощта".

Джеръми Марш е нюйоркски журналист,който припечелва допълнителни пари с разкриване на така наречените шарлатани -врачки,гадатели и ясновидци.Той не вярва в магията и успява всеки път да открие рационално обяснение на странните явления.Но след последното му разкритие,което го изстрелва на върха,той е поканен в малкото и непознато градче Бун Крийк,Северна Каролина.Там се случва нещо странно.Местните жители вярват в легенда свързана с местното гробище и сини светлини,които се появяват без логична причина.
Но самият той не е очаквал,че жителите ще го приемат като почетен гост,отделяйки му специално внимание като знаменитост.Друга голяма изненада е запознанството му с Лекси Дарнъл.Тя работи в местната библиотека,като жените от нейният род също притежават дарба.Лекси е интригуваща и успява да обърка плановете му.Възможно ли е за два дни да откриеш своята половинка и да се влюбиш ? 

Няма коментари :

Публикуване на коментар