Total Pageviews

Кристен Хигинс -"Моят пръв и единствен" / Kristan Higgins -"My One and Only "


Както винаги съм ненаситна от към книги.Подарявам си нови заглавия от книжарницата,заемам от библиотеката а и четецът ми винаги е препълнен.Редувам ги според някаква схема,която и аз често не мога да разбера :) Но пък чувството да имам е страхотно.Тази книжка отлежаваше в четеца от доста време а ето,че дойде и нейният ред.Прочетох я на един дъх.Иключително забавна.Обичам,когато главната героиня ме кара да се смея и да й бъда съпричастна.Така да се каже да се почувствам в нейните обувки.Симпатизирах й във всички каши в които се забъркваше.Възклихвах през смях "Сега какви ги забърка!".

За бракоразводния адвокат Харпър Джеймс няма спокойствие.
Не стига че по пътя за сватбата на сестра си се натъква на бившият си съпруг Ник, ами и по ирония на злата съдба е принудена да прекоси страната с него. Евентуалният годеник, който я очаква в къщи, едва ли ще е доволен.
Харпър няма никаква вина за това, че Ник нахълтва обратно в живота й с цялата си обезсърчаваща привлекателност и чар, от върха на славата си на архитект. Но за Ник, Харпър винаги е била голямата любов. И стига този път да успеят да изиграят ролите си правилно, зад следващия завой може би ги очаква приказка.

No comments